- Διαφήμιση -

Επίσκεψη στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές του Δήμου Νεμέας πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Γκιολής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Νεμέα

Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Φρούσιος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Δάφνης και Καστρακίου και κάτοικοι των χωριών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις καταστροφές που προκάλεσε η ισχυρή χαλαζόπτωση στις καλλιέργειές τους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο κ. Γκιολής κατανόησε το μέγεθος του προβλήματος και τη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι παραγωγοί, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τη φετινή σοδειά, και δεσμεύθηκε να προβεί μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Κορινθίας κ. Ψυχογιός και ο Διοικητής του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπές, οι οποίοι δήλωσαν κι εκείνοι την συμπαράστασή τους στους αγρότες της περιοχής και υποσχέθηκαν ότι θα προωθήσουν, ο καθένας από τη μεριά του, το θέμα των αποζημιώσεων.