- Διαφήμιση -

Την πρώτη του επίσκεψη, μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Κορινθίων, πραγματοποίησε στις 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας ο κ. Βασίλης Νανόπουλος, σε ένα γνώριμο χώρο για τον ίδιο, ως τέως Πρόεδρος του φορέα με 12 έτη θητείας.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, τον Ά Αντιπρόεδρο, κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και τον Υπεύθυνο ΚΕΠΙΧ αλλά και νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Μπίτζιο.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα της πόλης της Κορίνθου, προκειμένου να δημιουργηθούν γέφυρες συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου Κορινθίων και του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Άλλωστε ο κ. Νανόπουλος γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από την πρότερη εμπειρία του.

 

Η συνάντηση έκλεισε σε κλίμα αισιόδοξο, αφού οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν να πράξουν ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ευημερία και η αισιοδοξία σε κάθε Κορίνθιο πολίτη – επιχειρηματία.

Τέλος, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και ο κ. Σπηλιωτακάρας ευχήθηκαν καλή και παραγωγική θητεία στον κ. Νανόπουλο και τον κ. Μπίτζιο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας