- Διαφήμιση -

 

Τα χωριά της Ορεινής μας Κορινθίας έγιναν πόλος έλξης για τις γιορτές τόσο των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς . Σχεδόν 100% πληρότητα αναμένεται να έχουν και για το τριήμερο των Φώτων , σύμφωνα με τους επιχειρηματίες της περιοχής.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Το οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας , οι ζεστοί και φιλόξενοι ξενώνες αλλά και οι παραδοσιακές ταβέρνες της Ορεινής Κορινθίας γέμισαν ασφυκτικά αυτές τις μέρες από χιλιάδες επισκέπτες και αυτό έδωσε μια «βαθιά ανάσα» στην τοπική κοινωνία.

Μικροί και μεγάλοι ξέφυγαν από την καθημερινότητα , απόλαυσαν το όμορφο τοπίο και έπαιξαν με το χιόνι.

Ωστόσο τα μόνα παράπονα έγιναν από εκδρομείς στα Τρίκαλα Κορινθίας σχετικά με την έλλειψη χώρου παρκινγκ. Πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να περιφέρονται για αρκετή ώρα μέχρι να βρουν χώρο να παρκάρουν ενώ άλλοι απελπισμένοι εγκατέλειπαν την προσπάθεια και έφευγαν για άλλο προορισμό …

Ο δήμαρχος Ξυλακάστρου – Ευρωστίνης  , οι αρμόδιοι αλλά και οι επιχειρηματίες της περιοχής καλό θα ήταν  από κοινού να κάτσουν κάτω και να βρουν μια λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους επισκέπτες της περιοχής κυρίως σε περιόδους αυξημένης κίνησης.

Η έλλειψη παρκινγκ δεν πρέπει να αποθαρρύνει υποψήφιους επισκέπτες της περιοχής.