- Διαφήμιση -

Μετά τις θετικές ανακοινώσεις πολιτών και φορέων για τη δημοπράτηση του προαστιακού Λουτρακίου,συνεχίζονται οι εργασίες και οι μελέτες προς ολοκλήρωση του έργου…
Όπως αναφέρει στο Moriasnews.gr ο Δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης: «Η στάση στον ισθμό θα είναι ακόμα πιο εξυπηρετική. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ η εξυπηρέτηση όλου του Δήμου από τον Ισθμό».

Αυτό γιατί η στάση του Ισθμού θα αποτελέσει μια είσοδο και ευκολότερη πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ευνοώντας κατά αυτό το τρόπο τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής. Σύμφωνα με τον κ. Γκιώνη το συγκεκριμένο έργο αφορά τόσο την πόλη του Λουτρακίου όσο και άλλες περιοχές του Δήμου, που με την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου θα δουν αυξημένη κινητικότητα.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η σύνδεση του Ισθμού με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το λιμάνι του Πειραιά μόνο καλά θα επιφέρει στη περιοχή, οι πολίτες της οποίας αναμένουν την υλοποίηση του έργου για ένα μεγάλο διάστημα. Η δημοπράτηση αναμένεται να γίνει τον μήνα Νοέμβριο ενώ οι σχετικοί φορείς αναμένουν την ακριβή ημερομηνία.