- Διαφήμιση -

 

Π.Λουζιώτης : «Είμαστε μια ομάδα που αποτελείτε από νέους ανθρώπους. Ανθρώπους της αγοράς. Ανθρώπους με εμπειρίες. Ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ»

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Δευτέρα 9/10 , ο συνδυασμός με επικεφαλή τον Παναγιώτη Λουζιώτη ,  «Επιχειρηματική Ανάπτυξη» ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Κορινθίας στις 10 Δεκεμβρίου. Ο κος Λουζιώτης παρουσίασε τις βασικές αρχές του συνδυασμού και ανακοίνωσε τα πρώτα 20 ονόματα υποψηφίων συμβούλων. Διεξοδικά τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου, όπως δήλωσε,  μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο συνδυασμός μας ζητά την στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου, ώστε όλοι μαζί αφήνοντας έξω από το Επιμελητήριο κάθε πολιτική , κομματική τοποθέτηση και κάθε βλέψη για οποιαδήποτε άλλη πολιτική φιλοδοξία να συνεργαστούμε για το καλό των επιχειρήσεων του νομού μας και να δώσουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να αισθανθούν ότι το Επιμελητήριο είναι χρήσιμο γι΄αυτά.

Έτσι κάπως ξεκίνησε την ομιλία του ο κος Λουζιώτης , σε μια προσπάθεια ίσως να ξεκαθαρίσει από την αρχή στους δημοσιογράφους που παρευρίσκονταν στη συνέντευξη τύπου ότι δεν επιθυμεί τα παραπολιτικά  παιχνίδια. Αυτό δεν κατέστη εφικτό αφού τις σχετικές ερωτήσεις δεν τις απέφυγε στο τέλος της συνέντευξης.

Επιπλέον  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Ανάπτυξη», ζήτησε από όλους να φροντίσουμε να έχουν οι απερχόμενες εκλογές μαζικότητα για το καλό όλων.

Θεωρώ πως ο κος Λουζιώτης ήταν σύντομος , περιεκτικός και σαφής σε αυτή την πρώτη επίσημη επικοινωνία με τα μέλη του Επιμελητηρίου. Και απέφυγε έξυπνα και εύκολα  τις “παγίδες” των δημοσιογράφων Μένει να δούμε  τη συνέχεια …