- Διαφήμιση -

Άκρως επικίνδυνο το κτίριο του 4ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων ο δημοτικός σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης αναφέρθηκε στην ακαταλληλότητα των κτιρίων στέγασης πολλών Νηπιαγωγείων στον δήμο Κορινθίων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο κος Πιέτρης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο 4ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου  που βρίσκεται στην οδό Σίνα όπου μετά από καταγγελία γονέα το επισκέφθηκε και έμεινε έκπληκτος από τις απαράδεκτες κτιριακές συνθήκες που επικρατούν.

“Άκρως επικίνδυνη τζαμαρία , παιδάκια με μπουφάν λόγω κρύου , απαράδεκτες τουαλέτες, … και όμως ο δήμος αν και είναι αποδέκτης πολλών εγγράφων διαμαρτυρίας ( από το 2016 η προϊσταμένη έχει στείλει 17 έγγραφα) , δεν έχει καταφέρει να δώσει λύση σε αυτό το σημαντικό  ζήτημα”, αναφέρει ο κος Πιέτρης.

“Για ποιό λόγο έχουμε καθηστερήση τόσο πολύ ; Για ποιο λόγο δεν φροντίζουμε για την ακεραιότητα των παιδιών μας ; Δηλαδή έχουμε δυνατότητα σαν δήμος να φτιάχνουμε πλατείες εκατομμυρίων μέσα σε 1 χρόνο και δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά και να τα πάμε σε ένα άλλο σχολείο ;” , απόρησε ο κος Πιέτρης.

Κύριε Πιέτρη σας θυμίζουμε το άρθρο  ρεπορτάζ που δημοσίευσε το sfedona.gr στις 2 Οκτωβρίου 2018.

Φάκελος δημόσια Νηπιαγωγεία Κορίνθου : Ακατάλληλα τα ακίνητα για σχολική χρήση!