- Διαφήμιση -

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας , ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” που ηγούνται οι Σωτήρης Σπηλιωτακάρας και Δημήτρης Λιβάνης παρουσίασε χθες βράδυ το πρόγραμμά του.

Ο συνδυασμός “Νέα Εποχή” εξήγγειλε μεταξύ άλλων ότι θα ιδρύσει αγροτικό τμήμα στο επιμελητήριο για καλύτερη εξυπηρέτηση αγροτών και παραγωγών και θα δημιουργήσει Τουριστικό Οργανισμό κατά τα πρότυπα του LTO για την Κορινθία. Θα δώσει έμφαση στον ιατρικό και θρησκευτικό τουρισμό που αναπτύσσονται με ταχύτητα στις μέρες μας και θα υλοποιήσει στοχευμένες δράσεις για την προβολή των προϊόντων και της τοπικής κουζίνας μας.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Προτεραιότητα για τον συνδυασμό “Νέα Εποχή” αποτελεί η εξ αποστάσεως μάθηση για την εκπαίδευση σε θέματα επιχειρηματικότητας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέο επιχειρηματικό περιβάλλον , διαφορετικές κουλτούρες άλλων Ευρωπαϊκών χωρών κάτι που τους επιτρέπει να αποκτήσουν γνώση των ξένων αγορών και να αναπτύξουν ενίοτε συνεργασίες σε τομείς τόσο του του εμπορίου όσο και των υπηρεσιών.

Ο κος Σπηλιωτακάρας τόνισε πως γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις . Μείωση της αγοραστικής δύναμης , έλλειψη χρηματοδότησης, υψηλή φορολογία και ασφαλιστικές αποδοχές, γραφειοκρατία , αργή απονομή της δικαιοσύνης, έλλειψη υποδομών , κ.α. … και  διαβεβαίωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Νέα Εποχή” θα αφιερώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέτρο που τους αναλογεί και τις δυνατότητες που προσφέρει το Επιμελητήριο.

“Φυσικά δεν είναι δυνατόν στη διάρκεια μιας παρουσίασης του συνδυασμού μας να αναλύσουμε όλο το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας. Όσα ακούσατε είναι εκδεικτικά του τι σκεπτόμαστε την “Νεα Εποχή” του Επιμελητηρίου Κορινθίας” , επισήμανε ο αρχηγός του συνδυασμού.