- Διαφήμιση -

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, ο Θανάσης Καραχρήστος ανακοινώνει την παραίτησή του από Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Σίγουρα όμως το Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων “χάνει” έναν άνθρωπο που είχε πολλά να προσφέρει κυρίως στον αθλητικό τομέα, και βεβαίως μένει να δούμε και αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτησή του απ΄τον δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο.

“Φίλες και φίλοι συμπολίτες!Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα έθεσα στον Δήμαρχο μας Βασίλη Νανοπουλο,την παραίτηση μου από Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ, όπου τους τελευταίους 8 μήνες είχα την τύχη και τιμή να υπηρετήσω χάρη στο Δήμαρχο!

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ως εκ τούτου θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Νανοπουλο αλλά και όλο το Προσωπικό του ΚΕΠΑΠ. Επισης, όλα τα αθλητικά σωματεία και τους ανθρώπους τους, αλλά και όλους τους αθλητές. Αν έβλαψα κάποιον σίγουρα έχει γίνει άθελά μου και ζητώ ταπεινά συγγνώμη!Εγώ είμαι υπηρέτης του αθλητισμού και θα είμαι μέχρι τέλους.

Εύχομαι όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμαρχος μας να υλοποιηθούν και με το παραπάνω στον αθλητισμό και όχι μόνο, για το καλό της πόλης μας, του Δήμου μας και των παιδιών μας

!Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και οι Άγιοι Κωνσταντίνος κ Ελένη να μας δώσουν δύναμη τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύει ο πλανήτης που κατοικούμε!

Εις το επανιδείν!!!!”