-Διαφήμιση-

Κάποιοι επιτήδειοι έχουν βρει τρόπο να κερδίζουν «μαύρο χρήμα» μέσα στην κρίση, εμπορευόμενοι κατοικίδια ζώα. Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στην Ελλάδα το θέμα παράνομης εκτροφής ζώων συντροφιάς που εξαναγκάζονται να γεννούν συνέχεια μέχρι να πεθάνουν για να πλουτίζουν οι παράνομοι εκτροφείς.

Μία τέτοια περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε και στην Κορινθία, στο Καλαμάκι. Μια γυναίκα εκτρέφει παράνομα Λαμπραντόρ και πουλάει τα κουτάβια έναντι 300 -250 ευρώ το καθένα, μετά από αγγελίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

- Διαφήμιση -

Πριν από λίγο συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, η Παναγιώτα Μ. από αστυνομικό του Α.Τ. Λουτρακίου, που παριστάνοντας τον πελάτη,»αγόρασε»κουταβάκι με προσημειωμενα χαρτονομίσματα. Αυτή την στιγμή σχηματίζεται δικογραφία στο Α.Τ Λουτρακίου και σύντομα θα δημοσιεύσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ απ΄την «φιλοζωϊκη δράση» της εν λόγου κυρίας.

Στο sfedona.gr έχουμε λάβει καταγγελίες για παρόμοιες παράνομες δράσεις και σε άλλα σημεία της Κορινθίας.

Η Πανελλήνια Ομάδα Κακοποίησης ζώων κάνει αγώνα για να σταματήσει η παράνομη εκτροφή και η κακοποίηση των ζώων. Η Μάρθα Πουλτίδου που έχει ασχοληθεί προσωπικά με την περίπτωση στο Καλαμάκι Κορινθίας δημοσίευσε πρώτη στη σελίδα της στο fb:

- Διαφήμιση -