- Διαφήμιση -

Ένα 6χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν έπεσε με το ποδήλατό του σε αφύλαχτη γούβα, σε κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα μικρό αγόρι απ΄την Κόρινθο όταν η ανέμελη ποδηλατάδα του σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης κατέληξε σε ατύχημα. Συγκεκριμένα ο 6χρονος δεν πρόσεξε (και με το δίκιο του) τις αφύλαχτες γούβες από δέντρα που υπήρχαν παλιότερα, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει.

Ο πατέρας του παιδιού (το sfedona.gr έχει τα στοιχεία του) μας ενημέρωσε πως χρειάστηκε να γίνουν 6 ράμματα κάτω απ΄το σαγόνι του και χαρακτήρισε τα συγκεκριμένα σημεία παγίδες θανάτου για όλους του περαστικούς στους πεζόδρομους και κυρίως παιδιά και ηλικιωμένους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

“Είναι ανεπίτρεπτο η δημοτική αρχή να μην έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια των δημοτών της”, είπε με αγανάκτηση ο πατέρας του παιδιού.

Στις φωτογραφίες που λάβαμε και δημοσιεύουμε στο sfedona.gr φαίνεται καθαρά πως στα κενά σημεία θα έπρεπε να έχουν γίνει μεταφυτεύσεις που δεν έγιναν ή διαφορετικά να έμπαιναν πλάκες. Πιστεύουμε πως η περίπτωση του 6χρονου αγοριού δεν είναι το πρώτο περιστατικό ατυχήματος αλλά ούτε και το τελευταίο. Η δημοτική αρχή πρέπει να μεριμνήσει άμεσα επί του θέματος για να μην μας βρουν και χειρότερα.