Στο τραπέζι με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, ο Πάνος Σκουρλέτης δέχθηκε ερωτήσεις εφ όλης της ύλης, προσπαθώντας να απαντήσει με ευθύτητα και ειλικρίνεια
- Διαφήμιση -

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ήταν ο βασικός ομιλητής της ανοιχτής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, το απόγευμα της Κυριακής στην Κόρινθο.

Με διάθεση για πολιτικό διάλογο με παλιούς και νέους φίλους του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί εποικοδομητικά την περίοδο της αντιπολίτευσης ενισχύοντας την εξωστρέφεια του έχοντας πάρει το μάθημα του απ΄τις τελευταίες εκλογές.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

“Ανοίγουμε διάλογο με όλους τους προοδευτικούς πολίτες προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη και τις αστοχίες μας και να συνδιαμορφώσουμε τη νέα μας πρόταση, σχεδιασμένη για όφελος των πολλών και όχι των λίγων”, δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο στάδιο για την μετεξέλιξη και την διεύρυνση της αριστεράς.

Πάνος Σκουρλέτης στην Κόρινθο

Παράλληλα, ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε και σε όσα θετικά μέτρα για την κοινωνία πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν στην κυβέρνηση ακόμα και κάτω υπό μνημονιακό καθεστώς με μονόδρομες κατευθύνσεις.

“Μέτρα που η δεξιά κυβέρνηση, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξηλώνει προκλητικά στις μόλις πρώτες 100 μέρες που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας”, τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέροντας παραδείγματα απ΄τα εργασιακά (συμβάσεις, επιθεώρηση εργασίας, κ.α.) και τον τομέα της υγείας.

Το μεταναστευτικό, η οικονομία και η ανάπτυξη ήταν επίσης θέματα που συζητήθηκαν στην εκδήλωση, καθώς μετά την ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη ακολούθησε διάλογος με όσους παρευρέθηκαν.

Ενεργά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών στην εκδήλωση στην Κόρινθο όπως ο Χαράλαμπος Κασίμης, ο Φάνης Κουρεμπές, κ.α.