- Διαφήμιση -

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας βρίσκεται σε έναν διαρκεί ανελέητο οικονομικό ”πόλεμο”, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε να βγούμε νικητές απ την κρίση οι επιλογές είναι δύο, στήριξη της πρωτογενής παραγωγής, και να γίνουν επενδύσεις, Αυτά είναι το μεγάλα μας όπλα, οι s400 απέναντι σε μια κυβέρνηση που πολεμά με μίσος όχι μόνο τους επενδυτές αλλά κυρίως την ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας. Tον μικρομεσαίο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον άνθρωπο που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει με αξιοπρέπεια ανοιχτή την επιχείρηση του και να περπατά με το κεφάλι ψηλά και έντιμα μες στην κοινωνία.

Ο σημερινός πατριώτης είναι αυτός , ο απλός άνθρωπος του μόχθου και της καθημερινότητας αυτός που αγωνίζεται νυχθημερόν να κρατήσει όρθια την επιχείρηση του και που είναι συνεπείς ακόμα και σήμερα απέναντι στις άδικες και εκδικητικές ίσως υποχρεώσεις που του επιβάλλει η κυβέρνηση ΣυριζΑνελ.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Αυτόν τον επιχειρηματία πρέπει το επίσημο Ελληνικό κράτος να τον στηρίξει να του δώσει κίνητρα για ανάπτυξη και όχι να του δημιουργεί συνεχώς εμπόδια και ανασφάλεια για το μέλλον της επιχείρησης του, και της ίδιας της οικογένειας του κατά επέκταση, και ενώ θα θέλαμε η κυβέρνηση της αριστεράς να το χει καταλάβει αντ’ αυτού παραμένει εμμονικά στην λάθος πρακτική, να σκοτώνει δηλαδή την μικρομεσαία επιχείρηση…..

Στις 10/12 έχουν προγραμματιστεί εκλογές στα κατά τόπους επιμελητήρια της χώρας, η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική σε διαφορετική περίπτωση το τέλος του ελεύθερου επαγγελματία είναι προδιαγραμμένο προς την εξαφάνιση του…

 

Πάρε την τύχη σου στα ΔΙΚΑ σου χέρια διεκδίκησε να ακουστεί η ΔΙΚΗ σου φωνή αγωνίσου, πάλεψε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο σου, την επιχείρηση σου, για τα παιδιά μας, για τα δικά σου παιδιά..!!!!!!

 

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΠ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ…!!!!

 

Στάθης Μπούκουρας