Ο Κορωνοϊός με επίκεντρο την Κορινθία/ Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας (video)

Ο κος Χρυσοβαλλάντης Μέλλος μιλάει στo sfedona.gr και τη Νάνσυ Γιαννιδάκη για την εξάπλωση της πανδημίας, τον τρόπο για να προστατευτούμε και τις ενέργειες του Συλλόγου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο

- Διαφήμιση -

“Είναι πολύ θετικό ότι είμαστε ο τελευταίος -χρονικά- νομός στην Πελοπόννησο που εμφάνισε επίσημα κρούσματα κορωνοϊού όμως σαφώς και περιμένουμε κι άλλα”, δηλώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλλάντης Μέλλος στο sfedona.gr.

Ο κος Μέλλος μας ενημερώνει λεπτομερώς και με ακρίβεια για τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Πότε κάνουμε και τι πρέπει να προσέχουμε. Στέκεται στη συμπεριφορά που πρέπει να αναπτύσσουμε όλοι μας απέναντι στους νοσούντες, μακριά από δεικτικά και αρνητικά σχόλια.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας μιλάει για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην Κορινθία (Ρομά, μετανάστες) και κατά πόσο έχουν προσαρμοστεί στην εποχή του κορωνοϊού.

Τέλος ο κος Μέλλος υποστηρίζει πως οι Ιατρικοί Σύλλογοι θα ήταν ωφέλιμο να έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με ΕΟΔΥ ή την επιτροπή λοιμώξεων των Νοσοκομείων αναφοράς για ιδιαίτερα ζητήματα που άπτονται της γεωγραφικής διαχείρισης των περιστατικών.

Για περισσότερα δείτε το βίντεο.