- Διαφήμιση -

Μια πρωτοποριακή  πρωτοβουλία από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και το korinthiaguide.com  που μας άρεσει πολύ !

KIATO TREASURE HUNT

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά την χρονιά με την προσπάθεια μας να καταρρίψουμε το ρεκόρ Guinness ,παρασκευάσαμε την μεγαλύτερη Βασιλόπιττα. Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία τόσο από την αμέριστη αποδοχή και αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας όσο και από το εύγευστο αποτέλεσμα του παρασκευαστή .

Τώρα προσφέρουμε στο κοινό της αγοράς μας μια νέα, καινοτόμα δράση. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την εμπορική και επιχειρηματική δυναμική της πόλης μας. Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι , μία εφαρμογή, όπου ο παίκτης θα πρέπει να συλλέξει στοιχεία κρυμμένα σε διάφορα καταστήματα-μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

Συλλέγοντας τα στοιχεία αυτά θα οδηγηθεί στην εύρεση του θησαυρού. Θησαυρού στην κυριολεξία μιας και η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε το έπαθλο για το νικητή να είναι πεντακόσια ευρώ σε μετρητά!

Την εφαρμογή θα μπορέσει ο κάθε παίκτης να την κατεβάσει από σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου – forum ο κάθε παίκτης θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά και να συνομιλεί με τους υπόλοιπους παίκτες……

Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου