- Διαφήμιση -

Η ανακαινισμένη πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» (περιβολάκια), μετατρέπεται για το τριήμερο, 15-18 Ιουλίου, σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

Το τριήμερο “Flash Open 3on3 Κόρινθος 2021” που διεξάγεται στην πλατεία, ολοκληρώθηκε χθές το βράδυ με τη συμμετοχή αρκετών ομάδων στο τουρνουά.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Στην τελετή έναρξης του Τουρνουά βρέθηκε  ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Επίσης το παρόν έδωσαν από το ΚΕΠΑΠ ο Πρόεδρος Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας.

Ο Δήμαρχος κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων σημείωσε την αρωγή και στήριξη του δήμου και του ΚΕΠΑΠ σε διοργανώσεις που έχουν αποδέκτες τα παιδιά, εξήρε την πρωτοβουλία του σωματείου Καο Κορίνθου και σημείωσε με έμφαση την πολλαπλή χρήση της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη που πριν από λίγο καιρό παραδόθηκε στους πολίτες.

Οι διοργανωτές επεσήμαναν πως ο Δήμος Κορινθίων είναι από τους ελάχιστους στη χώρα που στέκεται ουσιαστικά στο πλευρό του αθλητισμού και των σωματείων, σε όλα τα αθλήματα.

Η τοποθέτηση των γηπέδων, στον χώρο της πλατείας, πραγματοποιήθηκε με παρουσία της Προέδρου του ΚΑΟ Κόρινθος Ευαγγελίας Παπαιωάννου και του Γενικού Αρχηγού, Σταύρου Δανιήλ.