- Διαφήμιση -

Άκρως επιτυχημένη και ελπιδοφόρα για το “αύριο” του τόπου μας, η δράση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου για εθελοντικό καθαρισμό σε τρεις επιλεγμένες παραλίες του Δήμου Κορινθίων στην πλευρά του Κορινθιακού.

Σχολεία, σύλλογοι, σωματεία και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κορινθίων που σε συνεργασία με τη δράση του ΣΚΑΪ “Όλοι μαζί μπορούμε” διοργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό ταυτόχρονα σε τρεις παραλίες (Κανταρέ, Καλάμια, Ποσειδωνίας). Οι εθελοντές προμηθεύθηκαν με τα απαραίτητα (γάντια, σακούλες,κ.α.) ενώ η εταιρεία RAM EUROPE βοήθησε σημαντικά στη δράση με την παροχή ειδικών μηχανημάτων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ευχόμαστε να δούμε ανάλογες δράσεις για όλες τις παραλίες του δήμου με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή κάθε φορά. Αυτό όμως που πραγματικά έχει σημασία όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος είναι πέρα απ΄την καλλιέργεια της εθελοντικής κουλτούρας να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση αναλαμβάνοντας καθημερινά την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Με λίγα λόγια κάθε μέρα, κάθε στιγμή φροντίζουμε ώστε να μην μολύνουμε με τα σκουπίδια μας το περιβάλλον. Αλλάζουμε και αποκτάμε καλές συνήθειες ωφέλιμες για εμάς και για όλο τον πλανήτη.