- Διαφήμιση -

Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί σημαντικό στοίχημα της δημοτικής αρχής Γ.Γκιώνη για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού Τάσος Σακελλαρίου βγάζουν “ασπροπρόσωπο” το Λουτράκι μετά από κάθε είδους αθλητική διοργάνωση που φιλοξενείται στο Λουτράκι τα τελευταία χρόνια.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Πολύτιμοι και αναντικατάστατοι συνεργάτες στην κάθε προσπάθεια  όλοι οι Εθελοντές που κάθε φορά δίνουν και την ψυχή τους για μια άψογη διοργάνωση.

Παρατηρούμε ότι στο δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε αντίθεση δυστυχώς με άλλους δήμους της Κορινθίας , υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι ,  ενεργοί πολίτες , εθελοντές …

Έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο καθένας έχει μερίδιο ευθύνης γαι ότι καλό ή κακό γίνεται στον τόπο του, έχουν πιστέψει στο ότι για να αλλάξει κάτι πρέπει να προσπαθήσουν όλοι μαζί.
Και με λίγα λόγια …  Κάνουν πράξη την αγάπη για τον τόπο τους.

 

Ακολουθεί ένα συνοπτικό σχεδιάγραμμα κινήσεων που οδήγησε στην επιτυχία του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα ”LOUTRAKI CHALLENGE” :

 

Η ιδέα της διοργάνωσης έπεσε στο τραπέζι αμέσως μετά την διοργάνωση του αγώνα στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων το 2017 , όπου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κος Γιώργος Γκιώνης & εντυπωσιάστηκε με την ιδέα της διοργάνωσης μιας εκδήλωσης στο Λουτράκι.

Ακολούθησε συνάντηση με τους Αναστόπουλος, Αθανασούλα & τον Αντιδήμαρχο κο Τάσο Σακελλαρίου, από εκείνη την στιγμή ο αγώνας είχε δρομολογηθεί για το 2018.

Εντάχθηκε ο αγώνας στο Εθνικό αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018, αναρτήθηκε η προκήρυξη και άρχισε η οργάνωση, 5-6 επισκέψεις στο Λουτράκι ήταν αρκετές για τον συντονισμό της διοργάνωσης.

Ο Αναστόπουλος έβγαλε τις διαδρομές με τον Αθανασούλα.

Ο Σακελλαρίου συντόνισε την Οργάνωση των αγώνων, την Αστυνομία  (την Διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου Αστυνόμο Μυστακίδου Μάρθα, Υποδιοικητή Γιώργαρη Ανδρέα) ,  το  Ασθενοφόρο των αγώνων (Ευγενική χορηγία του MEDI CENTER) , την Ιατρό Παπαδοπούλου Γιούλα, την Ολυμπία Οδό για τους κώνους σήμανσης …

Και τους σημαντικότερους όλων …  τους Εθελοντές των αγώνων που δεν είναι άλλοι από μέλη Συλλόγων της περιοχής Λουτρακίου, Κορίνθου και ιδιαίτερα της Περαχώρας,

ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2018,

EXPERIENCE PERACHORA,

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ,

ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ,

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ,

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,

Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ.

Όλοι φρόντισαν με ιδιαίτερη επιμέλεια να ασφαλίσουν – σφραγίσουν την διαδρομή του αγώνα, πρόθυμοι να δώσουν μάχη για την ασφάλεια των αγωνιζομένων, ενώ στον τερματισμό μας περίμενε ένα ζεστό ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙ που ετοίμασαν με μεράκι & μοίραζαν απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των Νικητών στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας όπου πρόσφεραν εδέσματα & αναψυκτικά από τους τοπικούς φούρνους, οι απονομές έγιναν στο πολυτελές & κατάμεστο από φιλάθλους αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου που χειροκρότησαν τους διακριθέντες.

Την τεχνική υποστήριξη των αθλητών service ανάλαβαν:

οι Κόλλιας Μαρίνος & Πορτελάνος Γιώργος από τον Π.Ο. Κορινθιακό.

ο Αναστόπουλος Βασίλης & η SEG με την SHIMANO.

ο Μανιάτης Γιώργος & Χαλκιόπουλος Παύλος από τον ΠΣ Κρόνο &

ο Αγγελίδης Νίκος & Γρούβας Παναγιώτης από τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ.

Την Τεχνική υποστήριξη του αγώνα ανέλαβαν οι Γιάννης & Βαγγέλης Δαφούλης.

Στην Αγωνόδικο επιτροπή επικεφαλής ήταν ο Αλυτάρχης των αγώνων Κωνσταντόπουλος Δημήτρης με συνεργάτες τους Δήμο Τρικαλινό, Βέτα Μαμουλαίου, Ευτυχία Παπαδόγιαννη & Πρίντεζη Πέτρο, Λένα Λυμπεράκου, Φωτεινή Γεωργίου, Σοφία Καρακιρισίδου, επικεφαλής της ομάδας των ΜΟΤΟ ο Σαρλάς Βασίλης με συνεργάτες τους Μολακίδη Δημήτρη, Χατζόπουλο Άγγελο, Δημήτρη Πατρίκιο & την Ομάδα 3 ΜΟΤΟ από την περιοχή.