- Διαφήμιση -

Κάτοικοι  της Δημοτικής Κοινότητας  Άσσου επικοινώνησαν με τη sfedona.gr  και μας κατήγγειλαν ότι η γέφυρα, πλησίον του εργοστασίου Σοφού, έχει καταληφθεί από μεγάλη ποσότητα αμπελόπανων.  Έξαλλοι και με το δίκιο τους οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι αγρότες της περιοχής αντί να πάνε για ανακύκλωση τα πανιά που χρησιμοποιούν για να σκεπάσουν τα αμπέλια τους , τα πετάνε σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής Λεχαίου , Περιγιαλίου και Άσσου αδιαφορώντας για τις συνέπειες .

 

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

O Πρόεδρος της Δ.Κ. Άσσου κος Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος

Η sfedona.gr αμέσως επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Άσσου κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος . Ο πρόεδρος ήταν ήδη ενημερωμένος και τόσο ενοχλημένος από αυτό το συμβάν που χαρακτηριστικά μας δήλωσε :

«Ντρέπομαι που είμαι αγρότης όταν βλέπω συναδέλφους μου  να λειτουργούν τόσο με ασυδοσία. Είναι αλήθεια ότι σε διάφορα σημεία της περιοχής μας κάποιοι ασυνειδητοι αγρότες πέταξαν αμπελόπανα. Ακόμα και σε σημεία που δεν μιλάμε μόνο για τεράστια περιβαλλοντική ρύπανση αλλά και για μεγάλη επικινδυνότητα .

 

Συγκεκριμένα τα πανιά που είναι πεταμένα στον Άσσο δίπλα στη γέφυρα καταλαβαίνετε τι πρόβλημα θα δημιουργήσουν αν ρίξει μια δυνατή βροχή . Εκεί είναι ρέμα , κατεβαίνει το ποτάμι του Σπαθοβουνίου . Δεν μπορώ να καταλάβω την απερισκεψία κάποιων , δεν καταλαβαίνουν πως θα πλημμυρίσουμε».

Αγρότης πέταξε τα αμπελόπανα του δίπλα στη γέφυρα στο Δ.Κ. Άσσου

Ο κος Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος μας αποκάλυψε πως έχει στοιχεία για τους δράστες . Και συγκεκριμένα έχει στοιχεία αυτοκινήτου που έκανε αυτή τη δουλειά. Θα ενημερώσει , όπως μας είπε, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και περιμένει να πράξουν τα δέοντα.
“Οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν”, πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Γνωρίζουμε ότι  ο κος Γιαννακουλόπουλος είναι ένας δραστήριος πρόεδρος , που κάνει μεγάλο αγώνα και σε θέματα καθαριότητας αλλά και για την γενικότερη αναβάθμιση και ανάπτυξη  της περιοχής. Συμμεριζόμαστε την αγανάκτησή του για αυτές τις πράξεις και ελπίζουμε ότι έστω και τώρα  μια μερίδα αγροτών μας να αποκτήσει επιτέλους περιβαλλοντική συνείδηση .  Με το καλό ή με το άγριο ….