- Διαφήμιση -

Την συναίνεση του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ) εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννησου στο αίτημά της Περιφέρειας να παρέμβει στις δύο πλευρές της Διώρυγας για να εκτελέσει εργασίες περίφραξης. Η συναίνεση αποτυπώθηκε γραπτώς σε επιστολή που έστειλε στον Παναγιώτη Νίκα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ Γρηγόρης Δημητριάδης.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι «είναι επιτρεπτή η τοποθέτηση συρμάτινου πλέγματος εντός της ακίνητης περιουσίας της διώρυγας και σε απόσταση 10 μέτρων από το χείλος του καναλιού, για λόγους επαρκούς διασφάλισης της ανθρώπινης ζωής». Μάλιστα, ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε προς τον περιφερειάρχη «τις ευχαριστίες της ομάδας του Υπερταμείου, αλλά και εμένα προσωπικά, για την υποστήριξη που παρέχετε στην λειτουργία της ΑΕΔΙΚ (Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου)».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ικανοποίηση εξέφρασε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σημειώνοντας ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει η υλοποίηση της παρέμβασης (προϋπολογισμού περί τις 850.000 ευρώ) από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτιμώντας ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.