- Διαφήμιση -

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων συζητήθηκε  εκτενώς το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων . Ακούσαμε τους αρχηγούς όλων των παρατάξεων αλλά και δημοτικούς συμβούλους να τοποθετούνται στο θέμα.

Δεν διαφωνεί κανείς για τις ευθύνες που καταλογίζει ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον χαμένο χρόνο και τον ελλιπή σχεδιασμό. Οι πιο πολλοί τάσσονται υπέρ της τοπικής διαχείρισης όπως προτείνει η δημοτική αρχή ή με κάποιες προσαρμογές , ΟΛΟΙ όμως συμφωνούν ότι η σκληρή προσωπική αντιπαράθεση Δημάρχου –Περιφερειάρχη δεν ωφελεί τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών του.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Όχι σε μηνύσεις , όχι σε κατηγορώ αλλά σε ουσιαστικό διάλογο και συνεργασία . Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να σπαταλιούνται με αλληλοκατηγορώ που έτσι και αλλιώς τα έχει σιχαθεί ο κόσμος και γνωρίζει πως μερίδιο ευθύνης έχουν και οι μεν και οι δε.

Το στοίχημα είναι αν ο δήμαρχος Κορινθίων καταφέρει να τιθασεύσει αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του (οξυθυμία, εκδικητικοτητα, επιθετικότητα) και να δείξει αυτοσυγκράτηση και καλή θέληση συνεργασίας βάζοντας , όπως επικαλείται και ο ίδιος, το καλό των πολιτών μπροστά!