- Διαφήμιση -

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Λουτράκι, όταν ο 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πήρε «σβάρνα» 3 μαγαζιά και μια κολόνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος Άγγελος είχε βγει με παρέα για να γιορτάσει τη γιορτή του, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ξημερώματα μπήκε στο αυτόκινητό του (ένα κάμπριο Μερσεντές μεγάλου κυβισμού) και εν συνεχεία ακολούθησε η απίστευτη πορεία στην παραλιακή Λουτρακίου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Πέφτοντας πάνω σε καρέκλες, τραπέζια, ομπρέλες, τζαμαρίες…τριών μαγαζιών ένας σιδερένιος στύλος της ηλεκτροδότησης σταματά την τρελή πορεία του, καθώς εκεί το αυτοκίνητο ντελαπάρει.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν μέσα από το αυτοκίνητό του.

Ο νεαρός οδηγός ευτυχώς έχει σπάσει μόνο την αριστερή του κλείδα και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Ο οδηγός υπηρετεί τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.