- Διαφήμιση -

Η πρώτη εκδήλωση που ετοιμάζει ο Σύλλογος Φιλολόγων Ν.Κορινθίας για το 2018 με την συνεργασία του Ιδιωτικού Σχολείου ΗOMO EDUCANDUS-ΑΓΩΓΗ και του Α.Ο. Λουτρακίου  παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικούς , μαθητές και γονείς. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας .

Πρόκειται για μια εκδήλωση-ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον δρ. Σταύρο Ζουμπουλάκη (ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ 2017) με θέμα:

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Για το σχολείο
Τι είδους μαθητές θέλουμε;
Ποιό σχολείο επιθυμούμε;

Χαρακτηριστικό αυτής της εκδήλωσης η σύμπραξη της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης με μοναδικό στόχο το καλό των παιδιών μας και τη διάχυση των αξιών και του ήθους στα σχολεία μας!

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου :

 

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Ζουμπουλάκη

O Σταύρος Ζουμπουλάκης γεννήθηκε το 1953 στη Συκιά Λακωνίας. Σπούδασε νομική και φιλολογία στην Αθήνα και φιλοσοφία στο Παρίσι. Δίδαξε πολλά χρόνια στη μέση εκπαίδευση. Από το 1998 ως το 2012 διετέλεσε διευθυντής του περιοδικού “Νέα Εστία”. Είναι πρόεδρος, από το 2008, του Δ.Σ. του βιβλικού ιδρύματος “Άρτος Ζωής”. Το 2013 ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Το 2015 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.