- Διαφήμιση -

Τα Global Arts Studios δημιούργησαν φέτος ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία  με θέμα: «Η ιστορία της διατροφής, από την προϊστορία ως σήμερα». Το πρόγραμμα παρουσιάζει με σύγχρονα μέσα, animation και computer graphics και με ένα διαδραστικό και ιδιαίτερα μοντέρνο τρόπο την ιστορία της τροφής με αφετηρία την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου δίνοντας στα παιδιά πολύτιμες πληροφορίες σε ένα πάντα επίκαιρο θέμα.

Στην προσπάθεια αυτή, στέκονται πλέον αρωγοί οι ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ, που υποστηρίζουν το πρόγραμμα με χορηγία σε είδος για όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό προσφέροντας προϊόντα της εταιρείας τους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Οι ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ λειτουργούν στην Κορινθία από το 1946 και είναι μια από τις μακροβιότερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις στο Νομό, έχοντας κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην Ελληνική αλευροβιομηχανία. Η υποστήριξη τους και η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αποδεικνύει πως υπάρχει πεδίο γόνιμων συνεργασιών στην περιοχή και τιμά την προσπάθεια των Global Arts Studios στη εκπαίδευση και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια-σκηνοθεσία  του προγράμματος έχει ο διευθυντής των GLOBAL ARTS STUDIOS Σωκράτης Λαμπρόπουλος , το animation επιμελήθηκε ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, ενώ την ιστορική έρευνα και την παρουσίαση του προγράμματος έχει κάνει η Ιστορικός & εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Μαρία Παπανικολάου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο πρόγραμμα:

Τηλ. 27410 73509

E-mail: globalartsedu@gmail.com

www.globalarts.gr