- Διαφήμιση -

Πριν λίγες μέρες , στην μακρινή Αυστραλία , πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Τι θα πάρετε παρακαλώ;” από την Ελληνική Θεατρική Σκηνή Greek Stage Theater .

Στον θίασο αυτό συμμετέχουν και Κορίνθιοι μετανάστες όπως μάθαμε  σε πρόσφατη συνέντευξη που είχαμε με την Νατάσα Καστελλορίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση για εμάς όταν μας έστειλαν το πρόγραμμα της παράστασης και διαβάσαμε στο εισαγωγικό σημείωμα του ιδρυτή και αρχηγού της ομάδας  Άκη Καστελλορίου πως αυτή την παράσταση την αφιερώνει στη μνήμη του αείμνηστου Λάκη Γιαννιδάκη.

Στην σύντομη διαδικτυακή τους γνωριμία , ο Λάκης Γιαννιδάκης είχε μιλήσει στον Άκη για την μεγάλη αγάπη του το Θέατρο. Από πολύ νέος δραστηροποιήθηκε σε διάφορες ομάδες στο Συνοικισμό Κορίνθου και φυσικά το αποκορύφωμα ήρθε με τον Θεατρικό Όμιλο Κορίνθου . Για πολλά χρόνια διατέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Ομίλου και  κράτησε με επιτυχία μεγάλους πρωταγωνιστικούς ρόλους  σε δεκάδες παραστάσεις. Μεγάλη αναφορά στην πρόσφατη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας το καταξιωμένο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου που σύντομα το sfedona.gr θα ετοιμάσει και ένα αφιέρωμα σε αυτό .

Θέλω να πω ένα δυνατό και αληθινο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Άκη και στην Νατάσα Καστελορρίου αλλά και σε όλη την ομάδα του Greek Stage Theater.

Συγχαρητήρια για όσα προσφέρετε με τόοοοσο αγάπη και καλή δύναμη για την συνέχεια ….

 

Νάνσυ Γιαννιδάκη