- Διαφήμιση -

Πρόκειται για lives που διοργανώνει και παρουσιάζει o Βασίλης Μπαλάφας (Vasileios Balafas) στο FB με πρωταρχικό στόχο να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη μέθοδο σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης που εφαρμόζεται αποκλειστικά αυτό το διάστημα απ΄όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές/φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν καθώς επίσης σε πραγματικό χρόνο μπορούν να θέσουν απορίες ή να μοιραστούν ιδέες μεταξύ τους.

Απόψε το βράδυ αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την “on line συνάντηση” καθώς σύμφωνα με την προ- ανακοίνωση του Βασίλη Μπαλάφα, θα είναι μαζί μας μια η κα Ειρήνη Βουτσκόγλου, εκπαιδευτικός και συγγραφέας για θέματα του διαδικτύου με μακρά εμπειρεία.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Φυσικά η τηλεκπαίδευση αφορά όλους. Εργαζόμενους στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικούς, κτλ

Στο αποψινό live υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη που αναμένεται να τροφοδοτήσει πολλά σχόλια και σκέψεις. Η συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, του δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου και του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Τραγούδια του αγαπημένου μας συγκροτήματος Final Act απ΄την Κόρινθο θα μας συντροφεύουν στα απαραίτητα διαλείμματα.

Ραντεβού λίγο μετά τις 9 λοιπόν …. μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθείσετε στο παρακάτω βίντεο το πρώτο live που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή