- Διαφήμιση -

To sfedona.gr , ύστερα από την συνέντευξη που παρουσίασε με τον μοναδικό Amazing Dio (Δείτε Εδώ) , εξασφάλισε δυο διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την πολυσυζητημένη παράσταση του μοναδικού Amazing Dio “Mind Games” , κάθε Πέμπτη βράδυ στο El Convento Del Arte στο Μεταξουργείο.

Οι προσκλήσεις είναι για την τελευταία παράσταση την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (sfedona.gr ), PUBLIC SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και COMMENT ΜΕ TAG τον/την φίλο/φίλη που θέλεις να πάρεις μαζί σου.  Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 22:00.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και  με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις. Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε να ενημερώσετε έγκαιρα.

 

Έχεις καταφέρει να αποδράσεις από κάθε escape room της Αθήνας αλλά το απόλυτο escape room ξέρεις ποιο είναι ?

το μυαλό σου !
Μπορείς να αποδράσεις από τα “Mind Games” ?
Μπορείς να κρύψεις τα μυστικά σου από τον Amazing Dio πριν τα βρει εκείνος ?

Στην νέα διαδραστική παράσταση του Amazing Dio ” Mind Games – Can You Escape ? ” το El Convento Del Arte γίνεται ένα τεράστιο escape room και o Dio προσπαθεί να ξεκλειδώσει κάθε μυστικό σου όσο βαθιά και εάν βρίσκεται στο μυαλό σου , προσπαθεί να σου αποκαλύψει επιθυμίες που έχεις ξεχασμένες και να σε κάνει να ταξιδέψεις για άλλη μια φορά στον μαγικό του κόσμο όπου όλα είναι πιθανά.

Το ” Mind Games – Can You Escape ? ” φέτος θα σε κάνει να αμφισβητήσεις την λογική , θα σε κάνει να πιστέψεις στην διαίσθηση σου και θα σου δείξει τον αθέατο κόσμο της υποβολής πάντα με οδηγό το υπέρτατο όπλο του Amazing Dio , το χιούμορ.

Πάρε την παρέα σου και ελάτε να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των “Mind Games” , μια παράσταση της οποίας την εξέλιξη καθορίζουν οι θεατές , μια παράσταση που έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από 3500 θεατές και για την οποία το Athens Daily Secret έγραψε “Συναρπαστικό ! Το τέλος της λογικής !”

Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς , μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου και θα προσπαθήσει να σας θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ.

” Mind Games – Can You Escape ? ” Η καινούργια ανατρεπτική παράσταση του Amazing Dio γεμάτη γέλιο ,μυστήριο, συγκίνηση και έκπληξη, μέσα απ’ την τέχνη της μαγείας !

” Mind Games – Can You Escape ? ” με τον μοναδικό Amazing Dio
Από Πέμπτη 12/10 και κάθε Πέμπτη μόνο στο El Convento Del Arte.

Σενάριο / Παρουσίαση : Amazing Dio
Αφήγηση : Πέμη Ζούνη
Επιμέλεια : Harrismatic
Αφίσα: Περσέας Αρκομάνης

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8,00€ (ελάχιστη κατανάλωση 5,00€)

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό
El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36 Μεταξουργείο, τηλ: 210 5200602

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
El Convento Del Arte info@elconvento.gr 210 5200602