- Διαφήμιση -

Ο γιατρός Αναστάσιος Γκιολής , αν και με φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της εργασίας του στο Νοσοκομείο Κορίνθου , τον βλέπουμε αφιερωμένο στο κόμμα του την Νέα Δημοκρατία δίνοντας δυναμικό παρών σε συνελεύσεις και εκδηλώσεις.

Σε σύντομη συνάντηση που είχαμε μας δήλωσε ένθερμα πως πραγματικά πιστεύει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. « Είμαι σίγουρος πως μπορεί να δώσει άλλο αέρα στην χώρα , να ξανακάνει υπερήφανους τους Έλληνες. Έχει συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα καθημερινότητας και έχει προγραμματίσει κινήσεις για  να ΄ρθουν δουλειές , να κινηθεί ξανά ο ιδιωτικός τομέας».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας  της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου παρουσία  500 και άνω ατόμων .

Κεντρικός ομιλητής ο πρώην υπουργός κ. Β. Κικίλιας . Ξεχωρίσαμε ανθρώπους από το οργανωτικό κόμμα , τον Βουλευτή κ. Χ. Δήμα , τον κ. Ν.Φατούση Ναύαρχο  Τομεάρχη Κορινθίας , τον κ. Μαλτέζο Ιωάννη δικηγόρο Πρόεδρο  Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, τον κ. Ηλία Ανδρικόπουλο δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης .