Ο γιατρός Αναστάσιος Γκιολής , αν και με φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της εργασίας του στο Νοσοκομείο Κορίνθου , τον βλέπουμε αφιερωμένο στο κόμμα του την Νέα Δημοκρατία δίνοντας δυναμικό παρών σε συνελεύσεις και εκδηλώσεις.

- Διαφήμιση -

Σε σύντομη συνάντηση που είχαμε μας δήλωσε ένθερμα πως πραγματικά πιστεύει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. « Είμαι σίγουρος πως μπορεί να δώσει άλλο αέρα στην χώρα , να ξανακάνει υπερήφανους τους Έλληνες. Έχει συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα καθημερινότητας και έχει προγραμματίσει κινήσεις για  να ΄ρθουν δουλειές , να κινηθεί ξανά ο ιδιωτικός τομέας».

Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας  της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου παρουσία  500 και άνω ατόμων .

Κεντρικός ομιλητής ο πρώην υπουργός κ. Β. Κικίλιας . Ξεχωρίσαμε ανθρώπους από το οργανωτικό κόμμα , τον Βουλευτή κ. Χ. Δήμα , τον κ. Ν.Φατούση Ναύαρχο  Τομεάρχη Κορινθίας , τον κ. Μαλτέζο Ιωάννη δικηγόρο Πρόεδρο  Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, τον κ. Ηλία Ανδρικόπουλο δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης .

- Διαφήμιση -