- Διαφήμιση -

Το πρόβλημα στην υποδομή του προαστιακού στην Κινέτα, λόγω καθίζησης που προκλήθηκε απ΄την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση, έχει βγάλει εκτός λειτουργίας τους σταθμούς των Αγίων Θεοδώρων, Κορίνθου και Ζευγολατιού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε πως έχει μισθώσει λεωφορεία για την μεταφορά των επιβατών από Κόρινθο και Κιάτο στο σταθμό της Κινέτας και το αντίστροφο.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (1/12/2019)

Λόγω του προβλήματος υποδομής στην Κινέτα, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά
θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 & 502.

Οι λοιποί σταθμοί του δικτύου του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο, εκτός Ζευγολατιού και πέραν της Κινέτας θα εξυπηρετούνται – μέχρι νεωτέρας – με λεωφορεία ως εξής:
Κινέτα – Άγιοι Θεόδωροι – Κινέτα κυκλική δρομολόγηση

Κινέτα – Κιάτο,με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου

Κινέτα – Πάτρα – Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο – Πάτρα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις παραπάνω αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος στην υποδομή.

 

Σε συνέχεια των τελευταίων γεγονότων που έχουν ως συνέπεια τη ακύρωση δρομολόγιων,
το Σωματείο Εργαζομένων Επιβάτων Προαστιακού, καλεί τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των δρομολόγιων, διότι είναι επιτακτική ανάγκη για τη καθημερινή εξυπηρέτηση των επιβατών Προαστιακού.