Μετά το φιάσκο του αγώνα «Cross The Euro Canal»  και των μεγάλων διαστάσεων επιπτώσεων που είχε μετά τις καταγγελίες των συμμετεχόντων , ήταν αναμενόμενο να επακολουθήσουν αποκαλυπτικά γεγονότα.

- Διαφήμιση -

Να υπενθυμίσουμε ότι …   Tην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 διεξήχθη στη διώρυγα της Κορίνθου ο «Αγώνας Κολύμβησης – Διάπλους Διώρυγας Κορίνθου» υπό την ονομασία «Cross The Euro Canal». Ο αγώνας ήταν μεταξύ άλλων υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου) και υπό την επιμέλεια της ιδιωτικής εταιρίας OGYGIS Development.

Σήμερα λοιπόν έχουμε την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Διώρυγας Κορίνθου, κου Βάκη Μπεχράκη.

Ο κος Μπεχράκης καταγγέλλει τον τρόπο διαχείρισης και αποφάσεων της εταιρείας και ιδιαίτερα της Διευθύνουσας Συμβούλου με την υποστήριξη το Προέδρου. Συγκεκριμένα , ο κος Μπεχράκης υποστηρίζει πως η διευθύνουσα σύμβουλος λειτουργεί αυταρχικά μη παίρνοντας  στα σοβαρά τις αποφάσεις του Δ.Σ. και χωρίς να τις εκτελεί.

Τρανταχτό παράδειγμα η προκλητική αγνόηση της τελευταίας απόφασης  του Δ.Σ  για διακοπή κάθε είδους συνεργασίας και σχέσης με την εταιρεία που έφερε την ευθύνη για την αποτυχημένη διοργάνωση του «Cross The Euro Canal»  .

Ο κος Μπεχράκης ζητάει για το καλό του τόπου μας , όπως λέει , να δηλώσουν παραίτηση τόσο η Διευθύνουσα Σύμβουλος όσο και ο Πρόεδρος της Α.Ε.ΔΙ.Κ   Α.Ε

Δείτε τις δηλώσεις του αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο :

- Διαφήμιση -