- Διαφήμιση -

Μετά το φιάσκο του αγώνα «Cross The Euro Canal»  και των μεγάλων διαστάσεων επιπτώσεων που είχε μετά τις καταγγελίες των συμμετεχόντων , ήταν αναμενόμενο να επακολουθήσουν αποκαλυπτικά γεγονότα.

Να υπενθυμίσουμε ότι …   Tην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 διεξήχθη στη διώρυγα της Κορίνθου ο «Αγώνας Κολύμβησης – Διάπλους Διώρυγας Κορίνθου» υπό την ονομασία «Cross The Euro Canal». Ο αγώνας ήταν μεταξύ άλλων υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου) και υπό την επιμέλεια της ιδιωτικής εταιρίας OGYGIS Development.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Σήμερα λοιπόν έχουμε την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Διώρυγας Κορίνθου, κου Βάκη Μπεχράκη.

Ο κος Μπεχράκης καταγγέλλει τον τρόπο διαχείρισης και αποφάσεων της εταιρείας και ιδιαίτερα της Διευθύνουσας Συμβούλου με την υποστήριξη το Προέδρου. Συγκεκριμένα , ο κος Μπεχράκης υποστηρίζει πως η διευθύνουσα σύμβουλος λειτουργεί αυταρχικά μη παίρνοντας  στα σοβαρά τις αποφάσεις του Δ.Σ. και χωρίς να τις εκτελεί.

Τρανταχτό παράδειγμα η προκλητική αγνόηση της τελευταίας απόφασης  του Δ.Σ  για διακοπή κάθε είδους συνεργασίας και σχέσης με την εταιρεία που έφερε την ευθύνη για την αποτυχημένη διοργάνωση του «Cross The Euro Canal»  .

Ο κος Μπεχράκης ζητάει για το καλό του τόπου μας , όπως λέει , να δηλώσουν παραίτηση τόσο η Διευθύνουσα Σύμβουλος όσο και ο Πρόεδρος της Α.Ε.ΔΙ.Κ   Α.Ε

Δείτε τις δηλώσεις του αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο :