- Διαφήμιση -

Και φέτος η ΚΟΥΚΙΔΑ συνεχίζει με ξεχωριστές και σημαντικές δράσεις γύρω για τη φιλαναγνωσία με την οργάνωση ΛΕΣΧΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ. Από την προηγούμενη χρονιά οι Λέσχες Ανάγνωσης στο βιβλιοπωλείο Κουκίδα δημιούργησαν μια ομάδα παιδιών και εφήβων που αγαπούν τα βιβλία και μοιράζονται αυτή την αγάπη. Και φέτος συνεχίζονται οι ομάδες, ενώ συμπληρώνονται με άλλη μια, αυτή των ενηλίκων.

Η λέσχη ανάγνωσης για παιδιά απευθύνεται στις ηλικίες 8-11 χρονών και η λέσχη ανάγνωσης εφήβων στις ανάλογες ηλικίες από 12 εως 15 ετών, ενώ η λέσχη ανάγνωσης ενηλίκων θα ξεκινήσει φέτος τα πρώτα της βήματα. Η συμμετοχή σε όλες τις λέσχες είναι ελεύθερη και οι συναντήσεις μηνιαίες.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Έτσι δίνεται ο χρόνος ώστε κάθε μήνα να διαβάζεται ένα βιβλίο και στην προγραμματισμένη συνάντηση να γίνεται συζήτηση σχετικά με αυτό. Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν κάποιος να έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες συναντήσεις ή να συμμετέχει σε όλες όσες θα γίνουν μέσα στη χρονιά.

Σκοπός των συναντήσεών μας είναι τόσο η γνωριμία και η επαφή με το έντυπο βιβλίο όσο και η συναναστροφή ανταλλάσσοντας ελεύθερα απόψεις στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου.

ΚΟΥΚΙΔΑ
Αποστόλου Παύλου 64, Κόρινθος
τηλ.27410 72589