- Διαφήμιση -

Το θέμα για την έλλειψη καθαριότητας στην πόλη της Κορίνθου έχει αναδειχθεί κάμποσες φορές από το sfedona.gr με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οι ιθύνοντες και να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε συχνά στο sfedona.gr  μηνύματα από δημότες που διαμαρτύρονται για την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει η πόλη.

Ένα απ΄αυτά και το παρακάτω:

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Αγαπητή Σφεντόνα,

Ευχαριστώ για την ενημέρωση που παρέχεται αλλά και για την ανταπόκρισή στα μηνύματα των αναγνωστών.

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό τώρα που αναδείχθηκαν οι νέες δημοτικές και περιφερειακες αρχες να αναδειχθούν και τα προβλήματα των δημοτών. Στην πολη της Κορίνθου υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ένα πολύ σημαντικό όμως και άμεσα επιλυσιμο εάν υπάρξει βούληση είναι το θεμα της καθαριότητας. Δρόμοι γεμάτοι σκουπίδια και πεσμενα φύλλα (Εθνικής Ανεξαρτησίας, Εθνικης Αντιστάσεως κ.α.) κοινόχρηστοι χώροι (Λαογραφικό Μουσείο, Φλοισβος κ.α.) παραλίες, χώροι πρασίνου. Όλη η πόλη γεμάτοι σκουπίδια εδω και μήνες. Οι πεζόδρομοι χωρίς να έχουν πλυθεί ποτέ. Η εικόνα της πόλης δεν έλκει ούτε τουρίστες ούτε τους ίδιους της τους κατοίκους.

Είναι σημαντικό και η παρούσα δημοτική αρχή μέχρι την αποχώρηση της και η επόμενη απο την πρώτη μερα να δράσουν άμεσα και αποφασιστικά σε αυτο το θέμα.
Επισυνάπτω σχετικές εικόνες