- Διαφήμιση -

Απ΄τη σελίδα του δήμου Κορινθίων στα social μάθαμε πως ψησταριές και ορχήστρες εκτός απ΄το κέντρο της Κορίνθου, ο δήμος φρόντισε να έχει και στο χώρο του αμαξοστάσιου του τμήματος καθαριότητας. Ευχάριστη έκπληξη για τους υπαλλήλους, που ίσως μέχρι σήμερα να ήταν και οι πιο “αδικημένοι” του δήμου ενώ εργάζονται σε ένα απ΄τα πιο απαιτητικά και δύσκολα τμήματα.

«Ξέρουμε να δουλεύουμε αλλά ξέρουμε και να διασκεδάζουμε! Σας ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνετε στο τμήμα καθαριότητας, σήμερα ήταν το ελάχιστο που μπορούσε ο Δήμος να κάνει για εσάς, ο Δήμαρχος, το ξέρετε είναι και θα είναι δίπλα σας!»

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Το γλέντι δεν άργησε να «ανάψει» με τον Δήμαρχο να σέρνει πρώτος το χορό αλλά και να χτυπά παλαμάκια στο ζειμπέκικο του Προέδρου των εργαζομένων ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την σημερινή κίνηση του αδυνατώντας να θυμηθεί από πότε είχε να γίνει κάτι ανάλογο προς τους εργαζομένους στην καθαριότητα!

Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος απένειμε τα εύσημα στους εργαζομένους υποσχόμενος πως θα εργάζεται μαζί τους για το καλύτερο.

Πηγή: fb_Dimos Korinthion