- Διαφήμιση -

Αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα λάθη της πρώην δημοτικής αρχής σε ότι έχει να κάνει με την τουριστική ανάπτυξη και την αύξηση της επισκεψιμότητας στο δήμο Κορινθίων εμφανίζεται η νέα αρχή του Βασίλη Νανόπουλου.

Με οργανωμένες και συντονισμένες ενέργειες υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έριξε άγκυρα στο λιμάνι της Κορίνθου μετά τις εκλογές, καλωσορίζοντας τους 300 περίπου επιβάτες του “AMADEA”, το πρωί του Σάββατο 7/12.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ένα minibus του ΚΤΕΛ Κορινθίας μετέφερε όσους τουρίστες επιθυμούσαν στο κέντρο της πόλης ενώ υπήρχαν και ΤΑΞΙ για εκδρομές στα κοντινά αξιοθέατα της περιοχής μας. Μια κοπέλα μοίρασε τον τουριστικό χάρτη του δήμου Κορινθίων, απαντώντας στις απορίες των επισκεπτών και δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Τίμος Πιέτρης, με τον αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Μαγκλάρα ήταν παρόντες καθ όλη τη διάρκεια της υποδοχής.

Να ευχηθούμε τα κρουαζιερόπλοια που θα δέσουν στο λιμάνι μας τον καινούργιο χρόνο να είναι πολλά και να “φέρουν ζωή” στην πόλη και στον επιχειρηματικό κόσμο, με τη δημοτική αρχή να δημιουργεί τις κατάλληλες υποδομές ανάπτυξης όπως έχει δεσμευτεί προεκλογικά.