-Διαφήμιση-

Το αγαπημένο μας Κορινθιακό συγκρότημα Final Act  μόλις κυκλοφόρησε το νέο του cd single #Άυλος απο τον Άγνωστος Ήχος !

Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσα από τη σελίδα του (inbox) και σύντομα σε Επιλεγμένα δισκοπωλεία!

- Διαφήμιση -

Και φυσικά μην ξεχνάτε το μεγάλο live που ετοιμάζουν για την Κυριακή 28/1/2018 στην γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας «Σταυρό του Νότου».

Εκτός ότι τα παιδιά δεν παίζονται … οφείλουμε να στηρίζουμε τους Κορίνθιους καλλιτέχνες !

 

Παιδιά καλή επιτυχία σε όλα !

Final Act

 

Οι Final Act σχηματίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στην Κόρινθο.Η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση έρχεται τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.Αρχικά έπαιζαν μόνο διασκευές Ελληνόφωνων ροκ συγκροτημάτων.Σιγά σιγά άρχισαν να γράφουν τα πρώτα δικά τους τραγούδια.Οι πρώτες εμφανίσεις στην Αθήνα δεν άργησαν να έρθουν. (Αρχιτεκτονική Γκάζι,Burbon,Ghost house,Holywood stage,On the Road,Architecture Live Stage,Faust,Sfigga).

Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσιάζουν το πρώτο τους videο clip με τίτλο Τέλειος Εργάτης, ως προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς,με το οποίο συμμετέχουν το Νοέμβριο του 16 στη συλλογή UNDERGROUND Όνειρα 5 που κυκλοφόρησε ψηφιακά από το site ROCKAP.GR δωρεάν.

Το ντεμπούτο άλμπουμ «Η Διαδρομή» κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα από την FM records και περιλαμβάνει 7 δικές τους συνθέσεις.(Φωνητικά -Πάνος Περιβολάρης, τύμπανα- Κώνσταντίνος Νάστος, μπάσο – Γιώργος Αλμπάνης, κιθάρα- Κώστας Σοφός). Σε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ τους στοίχους υπογράφει η Θάλεια Αντουλινάκη.

Σημαντικός σταθμός της μπάντας, η συμμετοχή τους στην πρώτη εκπομπή ERT SESSIONS by Ροκ Συναναστροφές του Πάνου Χρυσοστόμου, όπου καλεσμένοι στο στούντιο Ε της ΕΡΤ ηχογράφησαν ζωντανά τραγούδια από το άλμπουμ τους αλλά και αγαπημένες τους «πειραγμένες» διασκευές.

 

Επιρροές

Οι επιρροές αρκετές…(Παύλος Σιδηρόπουλος, Τρύπες, Λ. Παπαδόπουλος, Iron maiden,Rory Gallagher,Ramones)

 

The Final Act

Πάνος Περιβολάρης – φωνητικά
Γιώργος Αλμπάνης – μπάσο
Κώστας Σοφός – ηλ .κιθάρα
Κώστας Νάστος – τύμπανα

- Διαφήμιση -