- Διαφήμιση -

Με αυξημένο ενδιαφέρον, κρίνοντας απ΄την προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) στο Loutraki Thermal Spa για την κοπή της πίτας του.

Ο πρόεδρος του LTO κ. Σπύρος Καραβούλης παρουσίασε αναλυτικά τα πεπραγμένα του Οργανισμού για τη χρονιά 2019. Ο Απολογισμός πλούσιος ακόμα και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Το Λουτράκι επενδύει στη «βαριά βιομηχανία» του που δεν είναι άλλο απ΄τον τουρισμό δίνοντας έμφαση κυρίως στον Αθλητικό Τουρισμό αλλά και στον τομέα της Υγείας/Ευεξίας.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο πρόεδρος του LTO Σπύρος Καραβούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας-παρουσίασης του στην εκδήλωση

Ο Οργανισμός αριθμεί ήδη 225 μέλη από διάφορους φορείς και επιχειρήσεις του Δήμου και είναι συνεχώς αυξανόμενος.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης σε αγαστή συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις που αναπτύσσει η δημοτική αρχή για την αύξηση της επισκεψιμότητας και της προβολής του Δήμου.

Σημαντικό το έργο για τη τόνωση του τουρισμού απ΄τη δημοτική αρχή όπως το παρουσίασε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LTO, βουλευτές της Κορινθίας, o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, η Κωνσταντίνα Νικολάκου ως εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» με τους εκλεγμένους συμβούλους από Κορινθία, σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί επιχειρηματίες και δημότες της περιοχής.