- Διαφήμιση -

Και με τη βούλα κλειστά από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης έστειλε στα μέλη του Συλλόγου το παρακάτω μήνυμα:

Με μεγάλη λύπη για την όλη κατάσταση αλλά και ανακούφιση μαζί κλείνουμε τα καταστήματα μας ώστε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας , τους καταναλωτές και τους εργαζόμενους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά θα πολεμήσουμε τον ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ !! Εύχομαι να μην χρειαστεί αλλά αν παραστεί η ανάγκη προσωπικά ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ΕΔΩ .

Δεν θα κρυφτούμε στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας μας. Δεν θα αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με τα μάτια κλειστά ως προς τον συνάνθρωπο μας … ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!!

Θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο ανακοινωνεται και αφορά τις επιχειρησεις μας, μέσω της σελίδας του Εμπορικού Συλλόγου. Να θυμάστε …. Μετά από κάθε φουρτούνα έρχεται λιακάδα…

Εύχομαι μετά το πέρας των γεγονότων να είμαστε όλοι νικητές και να ξαναβρεθούμε στις παλιές όμορφες συνήθειες μας παρέα με τις οικογένειες μας, τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας και τους αγαπημένους μας καταναλωτές!