- Διαφήμιση -

Καταγγελία του αναγνώστη μας Γιώργου Βασιλείου, για το παράνομο παρκάρισμα και την ελλειπή φροντίδα στους κοινόχρηστους χώρους του Ξηριά.

“Κάποτε είχε γίνει θέμα το παρκάρισμα στον χώρο του Λιμανιού. Με εκείνα τα δημοσιεύματα στο νου μου θέλω να καταδείξω την τραγική κατάσταση με το παράνομο παρκάρισμα στους κοινόχρηστους χώρους του Ξηριά. Οι χώροι αυτοί είναι παραμελημένοι, με ανεπαρκή φωτισμό, χωρίς παγκάκια, καλαθάκια απορριμάτων, πράσινο αφρόντιστο, δεν καθαρίζονται σχεδόν ποτέ. Το παράνομο παρκάρισμα είναι το χειρότερο όμως. Το καλοκαίρι παίζουν παιδιά. Πλησίον τους γίνεται η λαϊκή αγορά. Περνάνε πεζοί και ποδήλατα. Και ταυτόχρονα οχήματα ανενόχλητα κινούνται σε όλους τους χώρους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Αν γίνει ατύχημα ποιος θα έχει ευθύνη?? Ποιος θα αναλάβει το κόστος?? Είναι τελικά χώροι πεζών ή χώρος στάθμευσης??? Υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης στην πόλη όμως δεν αντιμετωπίζεται με την ανοχή στο παράνομο παρκάρισμα. Πρέπει να μπει επιτέλους τάξη. Ο Δήμαρχος έχει υποσχεθεί να αντιμετωπίσει τέτοια ζητήματα. Να μπουν κολονάκια, να υπάρξει ενεργή παρέμβαση της αστυνομίας. Πριν έχουμε ατύχημα και τρέχουμε να αποδώσουμε ευθύνες. Φυσικά δεν είναι μικρή η ευθύνη των πολιτών. Αλλά εν απουσία του αισθήματος ευθύνης τους πρέπει να αναλάβει ο Δήμος να βάλει τάξη και να εφαρμόσει τον νόμο. Εύχομαι να μπει τάξη.”