- Διαφήμιση -

Ο Χρήστος Γκιώνης  έστειλε στο sfedona.gr το παράπονο που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής Καλλιθέας Κορίνθου αλλά και των γύρω συνοικιών από την εγκατάλειψη της πλατείας τους. Έχουμε ξαναπεί πως ζωτικής σημασίας θέμα στην Κορινθία αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα είναι η συντήρηση των έργων. Οι εξαγγελίες για νέα έργα , αναπλάσεις , κατασκευές κτλ δεν έχουν αξία εαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες της παρακμιακής πορείας του εκάστοτε έργου.

Το συγκεκριμένο πάρκο αφέθηκε στη μοίρα του χωρίς καλά καλά να ολοκληρωθεί . Πέρσι το sfedona.gr είχε αφιερώσει και πάλι άρθρο για το συγκεκριμένο τονίζοντας μάλιστα πως σε όλο αυτό το χώρο (παιδική χαρά , γήπεδα) δεν έχει τοποθετηθεί ούτε ένα καλάθι σκουπιδιών από το δήμο Κορινθίων με αποτέλεσμα να γεμίζει σκουπίδια όπως πλαστικά μπουκάλια νερού , αναψυκτικών , σακουλάκια, σνακς κ.α.  από τα δεκάδες παιδιά που το επισκέπτονται .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να ευαισθητοποιηθούν στην Κολιάτσου και να δούμε να γίνονται πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών σε κάθε γωνιά του δήμου.

Παραθέτουμε το κείμενο του συμπολίτη μας Χρήστου Γκιώνη :

 

Καλησπέρα. Σας επισυνάπτω παρακάτω 2 φωτογραφίες από το πάρκο και την παιδική χαρά στην Καλλιθέα Κορίνθου. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες, στην περιπτωση της περιοχής μας οι υπεύθυνοι έκαναν αγγαρεία… Η παιδική χαρά τα καλοκαίρια σφύζει από παιδιά (μετά τη δύση του ήλιου) καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο για να δημιουργειται λίγη σκιά. Τα ανοίγματα στο πεζοδρομιο για να μπουν τα δέντρα μετρούν μια δεκαετία. Οι πεζοί το καλοκαίρι για να πάνε από το γεφυράκι στην Καλλιθέα έχουν να αντιμετωπίσουν τη ζέστη καθώς στην διαδρομή αυτή δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο.
Τον χειμώνα η ερήμωση είναι χαρακτηριστική. Είναι η πρώτη εικόνα που έχει κανείς μπαίνοντας στην Καλλιθέα.
Εικόνα εγκατάλειψης… Ας ενδιαφερθεί κάποιος…