- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παρέλαβε ένα παγκάκι κι έναν κάδο απορριμμάτων, κατασκευασμένα από πλαστικά που ανασύρθηκαν πέρυσι από το λιμάνι Λουτρακίου από την εθελοντική ομάδα Beach Cleaning στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης “Καθάρισε σε βάθος” #KathariseSeVathos του Dixan και τα τοποθέτησε στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.

Το πρόγραμμα του «Καθάρισε σε βάθος» εντάσσεται κάτω από την ευρύτερη στρατηγική αιειφορίας του τομέα απορρυπαντικών & καθαριστικών προϊόντων «για καλό».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Dixan, του πρώτου απορρυπαντικού για το πλυντήριο που εμφανίστηκε στην Ελληνική αγορά, και μία πολυεπίπεδη δράση που έχει στόχο να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση και την έννοια της ατομικής ευθύνης απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος με μια ολιστική προσέγγιση.

Ο τομέας απορρυπαντικών & καθαριστικών της Henkel φιλοδοξεί να αναδείξει το «Καθάρισε σε Βάθος» σε σημείο αναφοράς του τρόπου που αντιμετωπίζουμε την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία αποτελεί διαχρονικά βασική στρατηγική προτεραιότητα της Henkel σε παγκόσμιο και σε τοπικό επίπεδο και κομμάτι του DNA της και των αξιών της.