- Διαφήμιση -

Αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο τους αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους σε δράσεις για ένα καλύτερο Λουτράκι .

Σήμερα σειρά είχε το γερμανικό καταφύγιο Νο 1. Η ομάδα «Για ένα καλύτερο Λουτράκι» με την σημαντική συμμετοχή του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λουτρακίου «Φλοισβος».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Την προσπάθεια αυτή στήριξε και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με την άμεση ανταπόκριση του αντιδημάρχου  Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα στο αίτημα για τοποθέτηση μεγάλου κάδου για μπάζα στην περιοχή των καταφυγίων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και ο πρόεδρος του LTO (Loutraki Tourism Organization) κ. Σπύρος Καραβούλης επισκέφθηκε την περιοχή και συνομίλησε με τους εθελοντές.

Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός στην περιοχή γι΄αυτό και θα ακολουθήσουν παράλληλες δράσεις. Στόχος είναι η απομάκρυνση σκουπιδιών και μπαζών  αλλά και η προσπάθεια ανάδειξης των ιστορικών μνημείων ( καταφύγια, πολυβολεία και ρωμαϊκή έπαυλη )  για την ανάπτυξη του Λουτρακίου και της Κορινθίας γενικότερα.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί  από το peraxora.gr  μιλάει για την δράση ο κος Μεταξάς πρόεδρος του «Φλοίσβου» .