- Διαφήμιση -

Ενημέρωση για τις ηλεκτρονικές εκλογές απ΄την Α΄ΕΛΜΕ Κορινθίας:

 

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Α. Μετά από τις δημόσιες ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων και τη σχετική δήλωσή τους στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας στις 2 /11/2020, οι παρακάτω εκλογικοί συνδυασμοί (αλφαβητικά ) δε συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2020 για την ανάδειξη αιρετών μελών στο ΠΥΣΔΕ Κορινθίας και στο ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου:

 

  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ
  • ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ(ΑΚΕ) – ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
  • ΔΑΚΕ Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • ΕΑΚ-ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                     (ΑΓ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΑΡΕΝ-ανένταχτοι)
  • ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • ΣΥΝΕΚ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Β. Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας δεν όρισε εκπρόσωπό της ως μέλος της τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.   Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. καλύπτει συνδικαλιστικά όλους τους συναδέλφους που ορίστηκαν ως μέλη στις εφορευτικές επιτροπές, παρά τη θέλησή τους, ώστε να μη συμμετάσχουν.

Γ. Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας, όπως και οι   Ε.Λ.Μ.Ε. σε όλη τη χώρα, θα προχωρήσει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου σε   παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Δ.Ε. Ν. Κορινθίας, απαιτώντας από τον Δ/ντή Δ/θμιας Εκπ/σης να προβεί στην ανάκληση της πράξης ανακήρυξης όλων των υποψήφιων συνδυασμών, καταθέτοντας συναφές κείμενο νομικού χαρακτήρα.

 

Δ. Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας   καλεί όλους τους συναδέλφους ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας , απαντώντας ομαδικά, ενωτικά και αποφασιστικά στην αδιαλλαξία του ΥΠΑΙΘ.