- Διαφήμιση -

Χθες  λίγο πριν τις 8 το βράδυ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά έφτασε στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου για την προγραμματισμένη ομιλία της. Την υποδέχτηκε θερμά ο Γραμματέας Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και  πρώην πρύτανης Παν. Πελοποννήσου Θεόδωρος  Παπαθεοδώρου , η πρώην βουλευτής Κατερίνα Φαρμάκη και πολλά στελέχη της τοπικής οργάνωσης.

Από τις μπροστινές σειρές των επισήμων απουσίαζαν επιφανή πρόσωπα του κινήματος .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Στην ομιλία της η Φώφη ζήτησε συστράτευση και καθαρή εντολή για να ηγηθεί της κεντροαριστεράς.

 

ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

 

1.Το μήνυμα μας ξεκάθαρο: Δεν θα επιτρέψουμε την συντηρητική οπισθοδρόμηση. Δεν θα αφήσουμε, η fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, να συκοφαντήσει τις προοδευτικές ιδέες και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

2.Στόχος μας είναι η Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας. Κοιτάμε ψηλά. Δεν βολευόμαστε με μια μικρή άνοδο των ποσοστών μας.

3.Δημιουργούμε τη νέα μεγάλη σύγχρονη Κεντροαριστερά. Με βαθιά πίστη στις αξίες της Αλλαγής.

Με σεβασμό στην διαχρονική προσφορά του ΠΑΣΟΚ στον τόπο και στον λαό μας.

Ανοίγουμε νέους δρόμους.

Για μια χώρα και πάλι δημιουργική και περήφανη, με Ανάπτυξη, Δουλειές και Κοινωνική Συνοχή.

4.Η μεγάλη προοδευτική παράταξη σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία στο αληθινό μέγεθος και στις πραγματικές θέσεις τους, στα δύο συντηρητικά άκρα της πολιτικής σκηνής. Οι επόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις.

5.Καλούμε σε συστράτευση όλους τους προοδευτικούς πολίτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους  της παραγωγής και της εργασίας. Ζητούμε  να ενώσουν  τις δυνάμεις τους μαζί μας. Καθαρές κουβέντες, ζητάμε την συμβολή των προοδευτικών πολιτών  για να γίνει πράξη το “Σχέδιο Ελλάδα”.

6.Στόχος μας, που  πρέπει να γίνει, εθνικός στόχος: να δημιουργήσουμε δουλειές, συνθήκες, προϋποθέσεις, διαδρομές για να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους και να γυρίσουν όλα αυτά που ξενιτεύτηκαν και αναζήτησαν την προκοπή εκτός Ελλάδας.

7.Πετυχαίνουμε τους στόχους μας έναν-έναν. Ενότητα, Διεύρυνση, Ανανέωση. Ενότητα δυνάμεων, Διεύρυνση του πολιτικού χώρου ,  Ανανέωση ιδεών, προσώπων και πρακτικών.

8.Αυτή η Παράταξη πρέπει να στηθεί στη βάση μιας ηθικής πριν απ’ όλα και αυτό το λάβαρο σηκώνω: το ήθος στην πολιτική μαζί με την ανθρωπιά, μαζί με την πίστη στις αξίες μας και τις αρχές μας.

9.Η μεγάλη συμμετοχή στην διαδικασία της εκλογής επικεφαλής του νέου φορέα της Παράταξης, θα δώσει ισχυρή δυναμική  στην προσπάθειά μας.

10.Η νέα Αλλαγή ξεκίνησε, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα χέρια σας, είναι στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί.