- Διαφήμιση -

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, youtuber και social influencer Τζένη Μελιτά θα είναι η παρουσιάστρια της μεγάλης παρέλασης του Καρναβαλιού στο Λουτράκι, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020.

Προσκεκλημένη του δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη, η Τζένη πέρασε μια φανταστική μέρα στο Loutraki Thermal Spa απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες του. “Είμαι fun των SPA και επισκέπτομαι συχνά διάφορα κέντρα στην Αθήνα, ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί απ΄τις θεραπείες του Loutraki Thermal Spa”, δήλωσε ενθουσιασμένη και άκρως χαλαρωμένη η Τζένη Μελιτά στο τέλος της επίσκεψής της δίνοντας συγχαρητήρια για τη λειτουργία του τόσο στον δήμαρχο όσο και στην Υπεύθυνη του Spa κα Μαρία Μανιάτη.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε πως έχει “στην καρδιά της” το Λουτράκι μιας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις απ΄τις διακοπές των παιδικών χρόνων της αλλά ακόμα και σήμερα παραμένει γι΄αυτήν ένας αγαπημένος προορισμός απόδρασης που επισκέπτεται συχνά κυρίως το καλοκαίρι.

Τέλος, μας προσκάλεσε όλους να συμμετέχουμε φέτος στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι δίνοντας την υπόσχεση πως θα περάσουμε αξέχαστα.