- Διαφήμιση -

Το να εκπροσωπείς την πατρίδα σου σε διεθνείς διοργανώσεις είναι κάτι που όλοι οι αθλητές θα ήθελαν να ζήσουν. Γι’ αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή η πρόσκλησή του στην εθνική ομάδα. Λίγοι όμως τα καταφέρνουν καθώς η συμμετοχή στις εθνικές ομάδες είναι κάτι που απαιτεί υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, θέληση, πάθος για το άθλημα που υπηρετείς και συνέπεια. Γιατί η συμμετοχή στην εθνική δεν χαρίζεται, κατακτιέται μέσα από αγώνες.

O Γιώργος Θεοδωρόπουλος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής

Μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων που ξεκίνησαν χθες (5/9/2019) για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 52ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 11 Σεπτέμβρη στο Τίβατ του Μαυροβουνίου. Ανάμεσά τους και ο δικός μας αθλητής, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, που λίγο πριν κλείσει τα 11 του χρόνια θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, μετά τη Ματίνα Τσαπάρα που το 2015 κατέκτησε την 4η  θέση στην κατηγορία Optimist Κορασίδων, που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας.

Η αποστολή ξεκίνησε. Μετά από ένα ολονύκτιο οδικό ταξίδι και λίγες ώρες ξεκούρασης τα παιδιά θα ριχτούν στη μάχη για τη διάκριση.

Καλή τους επιτυχία