- Διαφήμιση -

Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής “Eat Like Local”, η γνωστή Food Blogger Madame Ginger αφήνει την Κυψέλη και έρχεται στο Λουτράκι για να συναντήσει την επίσης Food Blogger, αγαπημένη και Λουτρακιώτισσα Mamatsita .

Η στάση στον Ισθμό είναι απαραίτητη για να θαυμάσει ακόμα μία φορά τη θέα, όπως αναφέρει στο βίντεο η Madama Ginger, ακόμα και αν κάποιες φορές την τρομάζει να βρίσκεται πάνω στη γέφυρα. Αυτό όμως που σχολίασε -και ευτυχώς ευγενικά- η food blogger είναι ότι ενώ ο Ισθμός είναι ένα απ΄τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη στην περιοχή. “Θερμή παράκληση προς παράγοντες και επιχειρηματίες της περιοχής, βρε παιδιά είναι απ΄τα πιο τουριστικά μέρη φτιάξτε ένα καφέ της προκοπής, τι είναι αυτή η κατάσταση; Είναι τα ίδια καφέ όπως όταν πήγαινα εκδρομή με το σχολείο… και έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που τελείωσα το σχολείο. Δηλαδή Jesus…!”

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Έτσι απλά για να μη λέτε ότι γκρινιάζουμε μόνο εμείς για την συνολική εικόνα του Ισθμού… Ευτυχώς για το Λουτράκι η Madame Ginger έκρινε πως είναι άδικα παρεξηγημένο καθώς τελικά είναι μαγικό!Φυσικά βοήθησε και η Mamatsita σε αυτό.

Δείτε το βίντεο: