- Διαφήμιση -

Η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα επίσκεψη του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκου Βελόπουλου, στάθηκε η αιτία δεκάδες πολίτες που διαφωνούν ριζικά στις θέσεις του κόμματος, να συγκεντρωθούν στην πύλη της Δομής ως ένδειξη συμπαράστασης στους μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί ύστερα από κάλεσμα αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Η αστυνομία φοβούμενη τυχόν επεισόδια είχε από νωρίς λάβει μέτρα ασφαλείας ενώ μία διμοιρία ΜΑΤ περιφρουρούσε την πύλη της Ανοιχτής Δομής.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Βελόπουλος εισήλθε στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου όπου φιλοξενούνται περίπου 600 μετανάστες απ΄την άλλη είσοδο, εκεί που βρίσκεται το Κέντρο Κράτησης Κορίνθου.

Ωστόσο τέσσερα άτομα της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Λύσης επιχείρησαν να προβούν στην Ανοιχτή Δομή, χωρίς βέβαια αυτό να καταστεί δυνατό, ενώ την ίδια ώρα ακούγονταν συνθήματα κατά του ρατσισμού απ΄τους συγκεντρωθέντες διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε σκηνές που διαδραματίστηκαν στην είσοδο της Ανοιχτής Δομής και τις δηλώσεις των μελών της Αντιφασιστικής Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Κορίνθου, Θοδωρή Βασιλακόπουλου και του Πάνου Δαμέλου