-Διαφήμιση-

Στον κόσμο της εργασίας και της παραγωγής προσφεύγει σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αφουγκραστεί τις ανησυχίες του, για ανταλλαγή απόψεων και κοινή επεξεργασία των αναγκαίων λύσεων για την άμβλυνση των συνεπειών της επερχόμενης τεράστιας ύφεσης και κρίσης.

 Με «μπροστάρη» τον Αλέξη Τσίπρα, πλήθος βουλευτών και στελεχών του κόμματος πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες περιοδείες, επισκέψεις και εκδηλώσεις προκειμένου να μεταδοθεί άμεσα το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι 2».

- Διαφήμιση -

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης του επικαιροποιημένου προγράμματος του κόμματος, είχε περιγράψει την κατάσταση στην ελληνική οικονομία με τρεις φράσεις: «Οι επιχειρήσεις δε μπορούν. Η κυβέρνηση δεν θέλει. Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν». Με αυτό τον τρόπο είχε «δείξει» και τον στόχο των περιοδειών του ιδίου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: Συζήτηση με κλάδους μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που πλήττονται από την κρίση, αυστηρή και δομημένη κριτική στην κυβέρνηση, διάδοση των απαραίτητων λύσεων για τους ανθρώπους που παράγουν πλούτο, τους εργαζόμενους.

Στο εμπορικό κέντρο της Κορίνθου, ο βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός, ο γ. της Ν.Ε. Γιώργος Παπασταμόπουλος και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και πως μπορούν να κερδίσουν τη μάχη της επόμενης μέρας.

- Διαφήμιση -