- Διαφήμιση -

Με εντυπωσιακό θέαμα και έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο σημερινός  Διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου, με κανό, καγιάκ και SUP. Με σύνθημα «Πάρε το κουπί σου και έλα» διεξήχθη σήμερα Κυριακή (22/10) το «2ο Corinth Canal Grossing», από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ, με τους συμμετέχοντες να φθάνουν τους 292.

Μια διπλή διοργάνωση που περιλάμβανε το 2ο Ανοικτό Αγώνα Διάπλου Διώρυγας της Κορίνθου 6χλμ. και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Ανοικτού Τεχνικού Αγώνα (Μεσαίων Αποστάσεων) 6χλμ. από το οποίο και αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδος. Μια διοργάνωση που ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:00 από τα Ίσθμια και ολοκληρώθηκε στην Ποσειδωνία, με την συμμετοχή αθλητών – αθλητριών, των κωπηλατικών αθλημάτων που καλλιεργεί η Ε.Ο.Κ.-Κ., συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τη ψυχαγωγία.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Στο φυσικό κανάλι της Διώρυγας βρέθηκαν σκάφη SUP 14’0’’, SUP 12’6’’, SUP All Around, SUP Open, , Καγιάκ Σπριντ Κ1, Κ2, Κ4, C1, C2, Καγιάκ Σλάλομ Κ1, Κάνοε Σπριντ / Σλάλομ C1, C2, Surf Ski και Καγιάκ Τουριστικά (sea kayak, sit-on-top, sit-in, inflatable).

Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ.Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης ο οποίος μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του συνεχάρη την Ομοσπονδία για την άρτια διοργάνωση και τις προσπάθειες που καταβάλλει στην ανάπτυξη των αθλημάτων της  μέσα από διοργανώσεις που προβάλλουν παράλληλα τον αθλητικό τουρισμό συνδυάζοντας την ιστορική πλευρά της Ελλάδας που αντικατοπτρίζει η Διώρυγα της Κορίνθου.