- Διαφήμιση -

Εντοπίστηκε σήμερα από το Λιμενικό Σώμα αυτοκίνητο που είχε κάνει βουτιά στο λιμάνι της Κορίνθου. Όπως τελικά αποδείχθηκε, πρόκειται για το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 69χρόνος που είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του χρόνου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Σε σχετική ανακοίνωση του το Λιμεναρχείο Κορίνθου αναφέρει:

“Πρωινές ώρες της σήμερον εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου ΙΧ αυτοκίνητο στον πυθμένα του εμπορικού λιμένος Κορίνθου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το Τοπικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης και στελέχη της Υπηρεσίας μας  μετέβησαν στο σημείο από ξηράς και από θαλάσσης με υπηρεσιακό σκάφος.

Το έργο της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου συνέδραμε, υπό το συντονισμό του κου Λιμενάρχη, δύτης καθώς και γερανοφόρο όχημα.

Περί ώρα 13:00 ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος και ακολούθως η επιχείρηση απεγκλωβισμού σορού άνδρα που επέβαινε του οχήματος.

Υπόψη σορός αναγνωρίστηκε από οικείους του και παρελήφθη από όχημα γραφείου Τελετών προκειμένου διακομισθεί σε Γ.Ν.Κορίνθου προς διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Αφορά σε Έλληνα υπήκοο για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους του την 29-01-2021 στο Τ.Α. Κορίνθου. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση”