- Διαφήμιση -

Απ΄τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης όπως και να το κάνουμε είναι το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και ο περιβάλλοντας χώρος του.

Σε καθημερινή βάση δέχεται πλήθος ασθενών και επισκεπτών από όλη την Κορινθία και λόγω του κομβικού του σημείου και πολλούς ξένους κυρίως το καλοκαίρι και σε εορταστικές περιόδους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Επιπλέον είναι μια από τις βασικές εισόδους της πόλης μας που σημαίνει ότι την Λεωφόρο Αθηνών που περνάει ακριβώς μπροστά από το Νοσοκομείο , διασχίζουν πολλά αυτοκίνητα και λεωφορεία . Όπως και στη στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο περιμένουν τα λεωφορεία καθημερινά πολλοί μαθητές/τριες και δεκάδες άνθρωποι.

Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα σημείο βιτρίνα της πόλης μας , από αυτά που πρέπει πάση θυσία να διατηρούμε καθαρά , επαρκώς  συντηρημένα και όμορφα αν θέλουμε να λέμε και να λένε ότι η Κόρινθος είναι μια όμορφη πόλη.

Δεν θα πούμε περισσότερα , θα αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουνε.

 

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ την ευθύνη την έχουν πολλά πρόσωπα. Ας ελπίσουμε να συνειδητοποιήσουν γρήγορα πως αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στην Κόρινθο και να ενεργήσουν από κοινού για να την αλλάξουν πολύ σύντομα.